FridaysForFuture a escala global

Galeria d’imatges on es mostra com centenars d’estudiants s’han manifestat a Barcelona, Torí, Lyon, Riga i Nova York per protestar en contra del canvi climàtic

El 15 de març ha estat una jornada climàtica protagonitzada per les generacions més joves. Al voltant d’1,000 ciutats en més de 80 països diferents, escoles s’han manifestat de manera pacífica per donar suport al moviment FridaysForFuture, una iniciativa de la jove activista sueca Greta Thunberg que lluita per frenar el canvi climàtic i trobar solucions immediates envers aquest fenomen. 

“No hi ha temps”, “No hi ha pla B” i “El nostre futur no està en venda” són algunes de les pancartes que decoraven avui els carrers. A Barcelona la protesta s’ha mogut entre plaça Universitat i la plaça Sant Jaume, i hi ha participat prop de 2,000 estudiant. Després, a la ciutat italiana de Torí també s’hi ha replegat centenars de protestants acompanyats per la presència de l’expert en canvi climàtic Luca Mercalli i amb l’actuació 2050 d’Eugenio in Via Di Gioia. I a Nova York, la manifestació s’ha desplaçat de Washington Square fins a Columbus Circle, a l’entrada sud de Central Park, on les veus dels joves cridaven “El nostre Planeta, el nostre futur”.

FridaysForFuture és un moviment dels joves, però la vaga d’avui ha inspirat a totes les edats a participar en aquesta lluita contra el canvi climàtic. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.